Over Sil-Ki Touch

Mijn naam is Sylvia de Vries-Berendsen

De alternatieve- natuurgeneeskunde heeft altijd wel mijn interesse gehad maar werd meer versterkt toen een van mijn kinderen gediagnostiseerd werd met ADHD. Volgens de reguliere geneeswijze was er niet veel meer mogelijk als Ritalin of Concerta. Omdat je als ouder toch het beste voor je kind wilt (en ik persoonlijk geen voorstander ben van pilletjes) ben ik gaan zoeken in het Alternatieve circuit en kwam al gauw verschillende mogelijkheden tegen. Al deze mogelijkheden genezen natuurlijk de stoornis niet, maar maakten het wel een stuk aangenamer en makkelijker voor mijn zoon om zich op school en ook thuis te kunnen handhaven en concentreren.

Door al deze ontwikkelingen werd ik steeds meer gegrepen door de mogelijkheden die er eigenlijk zijn naast het reguliere circuit. In 2005 ben ik begonnen met de eerste cursus en daarna volgden er nog veel meer. Door deze cursussen ben ik zelf ook veel beter in mijn vel gaan zitten en heb inzicht gekregen in de oorzaak van bepaalde klachten, en dit wil ik andere mensen nu graag ook bieden. Ik heb er voor gekozen om een beroepsopleiding te volgen. Dit geeft u als cliënt de zekerheid dat ik me te allen tijden aan de door deze beroepsopleiding opgestelde regels, vastgelegd in de algemene voorwaarden te houden heb, verplicht ben nascholing dagen te volgen om mijn kennis op niveau te houden, en dat de kosten voor de behandelingen door de meeste zorgverzekeraars vergoed worden. (afhankelijk van uw polis)