Ervaringen

Ervaringen van klanten

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.231.247.88 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
Firian
Vandaag een Lomi Lomi ervaring rijker bij Silvia. Wave In en Wave Out, je waant je aan zee, waar de armen en handen als golven je sensationele prikkels geeft dat geleid heeft naar een optimale ontspanning...ben zelfs in slaap gevallen! Een absolute AANRADER!
Robert
Mijn ervaring met Polariteit massage

Na een operatie aan de long, zijn er een aantal zenuwen beschadig. Dit resulteerde in een "doof" gevoel over een groot gedeelte van mijn borst en buik. Na een drietal behandeling van Silvia, keerde het gevoel al langzaam terug. Ik ben daar heel erg blij mee.

Bedankt Silvia
Diana
Ik vond het erg leuk om de behandeling te ondergaan en mee te maken wat Touch for Health is. Het heeft me geholpen bij het zetten van vervolgstappen, door de behandelingen kreeg ik meer inzicht in de oorzaak van mijn klachten en mijn gedachte patroon die daar eigenlijk aan ten grondslag lag.
Echt de moeite waard om te ondergaan.

met vriendelijke groet Diana
Miranda
Silvia was meteen duidelijk in wat en hoe me te wachten zou staan en wat het precies inhield allemaal...want voor mij was het tenslotte allemaal nieuw. Want ik had me er nog nooit in verdiept,maar nogmaals dat werd me meteen na de eerste kennismaking helemaal duidelijk.

Ik had als voornaamste klachten mijn zelfvertrouwen,mijn zelfbeeld,mijn moeheid,mijn onzekerheid...en in al de sessies wie ik samen met Silvia heb ondervonden,kwamen mede door de behandelingen,al die problemen naar voren.

Ze vond de blokkades in mijn lichaam wie verstoort waren en die aan te pakken om er weer positieve energie in te krijgen. Het was dus duidelijkheid voor mij,wat er speelde,en dat gaf mij meer moed om verder te gaan. Dit omdat ze de juiste tips wist te geven... Ze heeft er geen ene keer naast gezeten Ik kon alleen maar beamen het feit, dat ik met mijn neus op de feiten werd gedrukt en wist voor mezelf nu moet ik er iets mee gaan doen.

Ik heb van haar toen ook de juiste bachbloesem remedie meegekregen, die me goed hebben geholpen. Om alles enigzins kort samen te vatten, het is zeker aan te raden om een afspraak bij Silvia te maken. Ze is niet alleen goed in haar vak, maar ook nog eens een fijn persoon om mee om te gaan,en zo heb ik het steeds ervaren.
Edwin de Keizer
Ervaringsverhaal met Reiki en Quantum Touch


"Reiki en Quantum Touch waren iets volkomen onbekends voor mij. Na ruim 3,5 jaar met intense onderrugpijn te hebben geleefd, was ik he-le-maal klaar met alle huisartsen, fysiotherapeuten, manuele therapeuten, ARBO- en bedrijfsartsen en andere specialisten waarnaar ik was doorverwezen. Zelfs een MRI-scan laten doen, en naar een revalidatiekliniek geweest.
Al deze mensen hebben helemaal niets voor mij gedaan. Mijn rugklachten bleven onveranderd voortgaan.

Mijn eerste Quantum Touch behandeling gaf mij binnen amper een uur het gevoel dat ik sinds 3,5 jaar nauwelijks meer beleefd heb: geen rugpijn! Even geen hel meer, even terug naar hoe het ook alweer was om te kunnen staan, lopen, zitten zonder die altijd aanwezige pijn, de ene keer meer, de andere keer minder. Wat een verademing!

Als dit het resultaat is van slechts 1 enkele behandeling, dan ben ik nu spontaan en volledig overtuigd tot Quantum Touch // Reiki-fan geworden!

Alle hulde voor dit spectaculaire resultaat. Dat is in al die jaren nog niemand gelukt en daar maak ik dan ook een diepe buiging voor.