Massage

Bij Sil-Ki Touch gaan we met al onze  massagevormen uit van het holistische van de mens.
Een mens is in onze visie n.l. meer dan een verzameling spieren, botten en organen.
Masseren doen we niet alleen met het verstand maar ook met  gevoel en  intuïtie, of eigenlijk met ons hele wezen.

Masseurs die hun aandacht vooral richten op spieren en gewrichten zorgen voor een betere doorbloeding van het spierweefsel, maar omdat andere aspecten van ons mens-zijn worden verwaarloosd en niet de hele mens wordt behandeld zal het uiteindelijke resultaat misschien onvolledig kunnen zijn en wordt de cliënt soms in belangrijk opzicht tekort gedaan.

Tijdens onze behandeling worden de klassieke massagetechnieken op holistisch wijze toegepast en gecombineerd met Oosterse massagetechnieken en Energetische werkvormen, vanuit Kinesiologie.

Hierdoor is de massage minder intensief dan sportmassage, maar kan toch op bepaalde punten behoorlijk gevoelig zijn. Tijdens de behandeling zijn we niet alleen gericht op menselijk lichaam zelf, maar ook op de innerlijke en
energetische componenten van Uw lichaam, hierdoor zul je uiteindelijk niet alleen een diep ontspannende massage ervaren, maar ook de oorzaak van veel voorkomende klachten effectief  behandeld krijgen.

Is het zo dat bepaalde spieren vaker vast gaan zitten en/of bepaalde spierklachten geregeld terug keren kan er de mogelijkheid worden geboden om eens met Kinesiologie te gaan kijken naar de onderliggende boodschap van het lichaam.