Kinesiologie

Herkent u dit of een van onderstaande zaken ? Slapeloze nachten, geen zin in een nieuwe (werk)dag, te veel eten of snoepen, geen energie, altijd moe, lusteloos, prikkelbaar, spanningen in je relatie met je partner, met je kinderen, met collega’s, te veel hooi op je vork nemen en niet meer weten hoe je ‘nee’ moet zeggen, stress, spier,  gewricht  of gewoon pijn klachten etc.?

Wilt U gezondheid, en veerkrachtig komen te staan als persoon. Zoekt u naar meer balans, harmonie en liefde. Wilt U af van stress, en pijnklachten, Wij zijn gespecialiseerd in het helpen bij het bereiken van doelen zowel privé als zakelijk. Opheffen van blokkades fysiek en/of mentaal, chronische pijnklachten, stress, rugklachten, burn-out,  maar ook voor kinderen met leerproblemen bent bij Sil-Ki Touch aan het juiste adres. Wilt U meer weten over onze handelswijze,  kijkt U dan verder onder behandelmethode.

De behandelingen van Sil-Ki Touch worden door een groot aantal zorgverzekeraars  vergoed, de vergoeding is echter geheel afhankelijk van maatschappij en polispakket. Wij adviseren u daarom vooraf bij uw zorgverzekeraar na te vragen of en in welke mate binnen uw polis vergoeding plaats vindt.