Quantum Touch

Quantum-Touch is een zeer simpele en bijzondere “Energie verhogende” methode, die het zelfhelende vermogen van het lichaam en geest aanspreekt. Door Quantum Touch kan het lichaam zijn eigen oorspronkelijke structuur of vorm weer aannemen. Het is een uitermate krachtige en eenvoudige methode. Quantum Touch kan toegepast worden bij elke vorm van pijn, ontsteking, ziekte of belemmering van onze gezondheid en welbevinden. Spieren en gewrichten nemen na de behandeling weer zoveel mogelijk hun oorspronkelijke plaats in.

Hoe werkt Quantum Touch

Het grootste verschil met andere methodes is dat de therapeut bij Quantum Touch door bepaalde ademhalings en lichaamstechnieken eerst de frequentie van trillingen bij zichzelf verhoogt, waardoor hij/zij de client mee kunt voeren in de energie die vrij komt.

Quantum Touch is een revolutionaire helende methode voor lichaam en geest. De therapeut zelf kan niemand genezen, maar met Quantum Touch geef hij alleen energie waardoor de client zichzelf geneest. Het vertrouwen in het Quantum Touch proces is essentieel. Het werk kan tijdelijk pijn of andere oncomfortabele symptomen geven maar dit hoort erbij.

De levenskracht en het Quantum Touch genezings proces zijn zeer ingewikkeld met hun eigen dynamiek en wijsheid die boven ons inzicht en begrip uitgaat. De Quantum Touch energie volgt de natuurlijke intelligentie van het lichaam om de noodzakelijke healing toe te passen.

Wanneer Quantum Touch

Quantum Touch werkt als ondersteuning bij alle lichamelijke problemen en klachten, die baat hebben bij stimulering van het zelfhelende vermogen van mens, dier en plant. Enkele voorbeelden:
• Botten die zichzelf spontaan corrigeren naar de juiste stand
• Correctie van bekken- en schedelscheefstand
• Opzienbarende resultaten met rugklachten, nekklachten en migraine
• Werkt snel en effectief bij ontstekingen
• Zeer goede resultaten bij vermoeidheidsziektes
• Bij fysieke en emotionele onbalans.

Bij zwaardere ziekteprocessen kun je het zien als ondersteunend bij de reguliere    gezondheidszorg, omdat Quantum-Touch het zelf helende vermogen activeert